Vi tilbyder telefoniløsninger til alle typer og størrelser af virksomheder. Ét fleksibelt system, én komplet løsning, skalerbart på antal af alt (brugere, numre, funktioner mm.), til en overskuelig pris. Vi integrerer med en lang rækker Booking og CRM-systemer så arbejdsgangen med kunderne bliver forenklet og fejl minimeres.

Én komplet teleløsning -på trærs af 4 platforme…

Et tilpasset telefonsystem

Et kaldsflow fra Dansk Internet sikrer, at jeres kunder, kolleger og samarbejdspartnere kommer nemt og hurtigt igennem til den rigtige afdeling eller medarbejder – hver gang.

Der er mange eksempeler på hvordan et kaldsflow kan se ud, men det skal naturligvis altid skræddersyes præcis til jer – uanset hvor lille eller stor jeres virksomhed er. Hvad end man har brug for et par enkelte funktioner, eller dem alle sammen.

Online omstillingsbord

På vores hjemmeside (via medarbejdermodulet) har du altid det totale overblik over dine kolleger.

Hvem betjener virksomhedens telefonkøér? Hvem er ledig eller optaget? Arbejder en kollega hjemmefra? Denne hjemmeside kan altid give dig svaret!

Med hjemmesiden kan du ringe ud og modtage opkald. Du kan logge af og på køer, og med ringeprofiler styre, hvordan din telefoni skal opføre sig, når du fx sidder i møde eller er på farten.

Virksomheden i lommeformat

Med vores App er du altid forbundet med din virksomhed og har alle dine telefunktioner lige ved hånden.

Med få tryk kan du styre dine køtilmeldinger, se om en kollega er ledig eller optaget, omstille opkald, aflytte din telefonsvarer, tjekke din opkaldshistorik, styre dine ringeprofiler og meget mere.

Alle medarbejdere med et mobilabonnement fra Dansk Internet har gratis adgang til App’en.

Skrivebordets klassiker

Bordtelefonen har i flere årtier været en trofast følgesvend på medarbejderens skrivebord, og den er stadig et vigtigt redskab for mange virksomheder.

Derfor har vi integreret den fuldt ud i vores løsning, så når I får et opkald på vores browser-telefon eller på mobilen, kan I også modtage opkaldet på bordtelefonen.

Vi garanterer fuld funktionalitet på Yealink-telefoner, men understøtter også flere SNOM- og LG-modeller.

Med Dansk Internet’s Teams-integration kan medarbejderen bruge Teams som en softphone og benytte den som en telefon på lige fod med sin smartphone eller bordtelefon.

Derudover findes vores browser-telefon som en Teams app sådan at den enkelte medarbejders overblik også kan findes i klienten. 

Opsætningen af Teams er gjort simpelt hos Dansk Internet og I vælger selv hvor mange og hvem der skal have adgang til telefoni i Teams.

Dansk Internets kraftfulde PBX-funktionalitet følger selvfølgelig med og danner fundamentet for både Teams-klienten og medarbejderens andre enheder.

Wallboard

Et Wallboard giver jer mulighed for at skabe overblik over virksomhedens indgående kald, telefonkøer og hvilke medarbejdere, der taler i telefon.

I kan selv bestemme, hvad Wallboardet skal vise, f.eks. antal ventende i kø, hvilke medarbejdere, der er tilmeldt køérne, svartid og meget mere.

Med drag ‘n drop opsætning er det let at opbygge Wallboardet, så det passer til jeres behov. I har også mulighed for at brande det med jeres egne firmafarver og logo.

Wallboardet er automatisk inkluderet i Dansk Internet’s løsning og derfor gratis at benytte.

Busylight

Busylight fra Kuando er en lille lampe, der tydeligt viser kollegerne, om en medarbejder er ledig eller optaget. Den virker uanset om medarbejderen benytter sin mobil, browser-telefon eller bordtelefon, og kan nemt placeres på f.eks. skærmen eller på skrivebordet.

Kan du heller ikke se forskel?

Bare rolig… Dansk Internet har ikke forskellige pakkestrukturer.

I stedet giver vi jer adgang til al vores funktionalitet, hvor nye funktioner og opdateringer følger gratis med.

Det giver jer fleksibilitet til at bruge produktet præcis som det passer ind i jeres virksomhed.

Hvis I er interesseret i at høre mere om Dansk Internets telefoniløsning, så står vi klar til at hjælpe.

Ring til os og hør mere på telefon (+45) 6915 6915

Her har du kun set toppen af isbjerget…. Ring til os for at se -og opleve resten…

Vi er nemlig et teleselskab med et telefonnummer; (+45) 6915 6915.