Internet via Fiber, mobilnet, xDSL (ADSL, VDSL), satellit mv.. Vi kan levere internet alle steder, så du kan være online når og hvor du har behovet for det.
Dernæst tilkobling af alt der måtte være behov for; Router, Switche, Wifi, VPN mv..

Virksomhedens livsnerve

Uden en hurtig, sikker og stabil internetforbindelse er de fleste virksomheder hæmmet på deres effektivitet.
Vi vil derfor starte med at slå fast, at I kan få præcis den internetforbindelse, som I har brug for. Dermed kan I arbejde endnu mere effektivt.

Arbejdsstationer

Arbejdsstationer, som ofte består af en fysisk placering med et skrivebord og en computer mm., er for de fleste medarbejdere det primære arbejdsredskab. Det er derfor altafgørende, at disse arbejdsstationer fungerer optimalt – herunder en hurtig og stabil internetforbindelse.

Derfor har vi gearet vores tekniske setup, så vores forbindelser kan levere internet til flere arbejdsstationer på én gang – både kablet og trådløst.

IP-telefoni

Vi har skræddersyet vores internetforbindelser, så de understøtter vores funktionelle kommunikationsløsning. Vi har bl.a. sørget for en prioriteret internetlinje til jeres telefoni,  så I ikke vil opleve udfald i telefonerne, selv hvis jeres internetforbindelse oplever en øget belastning.

Dermed skal I ikke være bange for tabte kald eller hakkende stemmer, da vi har sikret, at I altid har krystalklar lyd i telefonrøret.